Återförsäljare

All försäljning till konsument sker via våra återförsäljare. Sortiment kan variera, kontakta din återförsäljare för information. Som yrkesanvändare har du möjlighet att skicka in en kon-toansökan via info@malarkalk.se. Längre ner på sidan ser du en karta med alla återförsäljare samlade för att du ska kunna hitta din närmaste butik. Om du är på jakt efter en viss typ av butik kan du klicka dig vidare på någon av de olika kategorierna för att enklare hitta rätt!

CERTIFIERAD KALKHANDEL™

Butiker riktade mot dig som konsument, oftast med ett brett utbud av produkter anpassade för byggnadsvård. För att bli Certifierad Kalkhandel krävs bland annat lagerhållning, utbildning och försäljning riktad direkt till dig som konsument. Klicka på länken nedan för att se vilken butik som finns närmast dig!

kalkhandel.se »

YRKESHANDEL

Dessa återförsäljare riktar sig främst mot dig som använder produkterna yrkesmässigt. Lagerhållning och sortiment varierar mellan anläggningarna, kontakta där-för alltid anläggningen för närmare information. Klicka på länken nedan för att se vilken butik som finns närmast dig!

Yrkeshandel »

ÖVRIGA ÅTERFÖRSÄLJARE

Dessa återförsäljare lagerhåller våra produkter i olika omfattning, somliga tar endast hem på beställning. Kontakta alltid butiken direkt för infor-mation kring aktuellt sortiment. Klicka på länken nedan för att se vilken butik som finns närmast dig!

Övriga återförsäljare »

-->