Medarbetare

Anna

Anna Östlund

Kundservice

Anna har hand om vår kundservice och den av oss som oftast möter dig i telefon och på mail. Hon tar emot order, skickar fakturor, svarar på frågor och ser till att dina varor kommer fram.

Birgitta

Birgitta Nymberg

Företagsledning, Administration

Har arbetat i, och varit delägare av, företaget sedan 1992 och jobbar tillsammans med Karin med vår ekonomi. Vill ha ordning och reda och är nog den noggrannaste av oss alla.

Daniel

Daniel Ryberg

Produktion

Daniel är en av våra klippor i produktionen och han sysslar med de flesta förekommande arbetsuppgifterna.

Eddi

Eddi Petersson

Försäljning

Eddi är ansvarig för våra färger och kulörer och är stationerad i Stockholm. Han är Certifierad Färgsättare vid NCS Colour Academy och är den som ser till att att våra färger möter marknadens krav, både när det gäller kulör och kvalitet. Han klev in hos oss under sommaren 2015 men började i branschen 1997 och har arbetat med produktion och försäljning av puts och färg sedan dess.

Karin

Karin Hjält

Ekonomi

Karin är vår ekonomiansvarige och har hand om vår bokföring, reskontra och inte minst – Karin ser dessutom till att vi får vår lön i tid.

Kenny

Kenny Blomgren

Inköp och lager

Vår general ute på lagret. Kenny har hand om att plocka order, lasta och lossa.

Krister

Krister Nyman

Säljansvarig väst och marknad

Krister har en gedigen bakgrund inom murat och putsat byggande, både som murare och fasadtekniker. Senast har Krister arbetat som teknisk objektsäljare fasad. Med sitt stora materialintresse och långa erfarenhet är han en stor tillgång både för Målarkalk och för våra kulturhistoriska byggnader. Krister arbetar som Säljansvarig väst och Marknadsansvarig och utgår från Borås..

Malin

Malin Ek

Labbansvarig

Malin som har stort intresse för kalk och färgsättning jobbar hos oss som labbansvarig. Sommaren 2023 tog hon examen som byggnadsantikvarie efter utbildning på Gotland.

Mikael

Mikael Johansson

Produktion

Micke började som extrapersonal under våren 2015 men blev en del av vårt ordinarie gäng sommaren 2016. Han är en av få som kommit in och direkt visat ett färgseende som matchar de flestas här på firman.

Oscar

Oscar Nymberg

Företagsledning, Försäljning

Företagets VD och försäljningschef, är en av delägarna och började sin bana inom företaget redan 2002. Från sommarjobbet i fabriken har han arbetat sig igenom alla de olika momenten ”från ax till limpa” och har idag stor nytta av den breda erfarenheten från fabriken.

Pamela

Pamela Nymberg

Platschef

Pamela är delägare och vår platschef men hon är inte rädd att hugga i ute i produktionen om det skulle behövas. Hennes bakgrund är fastighetsmäklare och byggnadsingenjör och Pamela har tidigare arbetat som regionchef för ett av Sveriges största husföretag.

Ulf

Ulf Nymberg

Företagsledning, Försäljning

Ulf arbetar idag framförallt med försäljning och teknisk support. Han är en av delägarna och har varit i företaget sedan 1992 när han köpte det tillsammans med sin fru Birgitta. I ”bruksbranschen” har han varit sedan 1973 när han började sin bana på torrbruksfabriken inom dåvarande HH-Betong och sedermera Stråbruken i Kvidinge.

Bill

William “Bill” Granger

Produktion

Bill är ännu en av våra klippor i produktionen och sysslar med de flesta förekommande arbetsuppgifterna.

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba hos oss så kan du skicka in en spontanansökan som vi kan använda vid framtida rekryteringar. Skicka in ditt CV samt några rader om dig själv till ansokan@malarkalk.se - skriv "Spontanansökan" i ämnesraden. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare, du kan när som helst begära tillbaka din ansökan.