Medarbetare

Anders

Anders Brunfors

Marknadsansvarig & Försäljning

Ansvarar för vår marknadsföring. Blandar produktion av hemsida och marknadsmaterial med rådgivning och försäljning i region syd. Anders har tidigare arbetat med försäljning av lättbetong och tegel.

Birgitta

Birgitta Nymberg

Företagsledning, Administration

Har arbetat i, och varit delägare av, företaget sedan 1992 och jobbar tillsammans med Karin med vår ekonomi. Vill ha ordning och reda och är nog den noggrannaste av oss alla.

Daniel

Daniel Ryberg

Produktion

Daniel är ett kärt återseende och han sysslar med de flesta förekommande arbetsuppgifterna ute i produktionen.

Eddi

Eddi Petersson

Försäljning

Eddi är ansvarig för våra färger och kulörer och är stationerad i Stockholm. Han är Certifierad Färgsättare vid NCS Colour Academy och är den som ser till att att våra färger möter marknadens krav, både när det gäller kulör och kvalitet. Han klev in hos oss under sommaren 2015 men började i branschen 1997 och har arbetat med produktion och försäljning av puts och färg sedan dess.

Karin

Karin Hjält

Ekonomi

Karin är vår ekonomiansvarige och har hand om vår bokföring, reskontra och inte minst – Karin ser dessutom till att vi får vår lön i tid.

Mikael

Mikael Johansson

Produktion

Micke började som extrapersonal under våren 2015 men blev en del av vårt ordinarie gäng sommaren 2016. Han är en av få som kommit in och direkt visat ett färgseende som matchar de flestas här på firman.

Oscar

Oscar Nymberg

Företagsledning, Försäljning

Företagets VD och försäljningschef, är en av delägarna och började sin bana inom företaget redan 2002. Från sommarjobbet i fabriken har han arbetat sig igenom alla de olika momenten ”från ax till limpa” och har idag stor nytta av den breda erfarenheten från fabriken.

Pamela

Pamela Nymberg

Platschef

Pamela är vårt senast tillskott och är ny delägare i Målarkalk. Hennes bakgrund är fastighetsmäklare och byggnadsingenjör och hon har de senaste åren arbetat som regionchef för ett av Sveriges största husföretag. Pamela kommer att starta ute i produktionen samt som personalansvarig för att med tiden lära sig alla delar av bolaget.

Thomas

Sofia Sigö

Kundservice

Sofia har hand om vår kundservice och den av oss som oftast möter dig i telefon och på mail. Hon tar emot order, skickar fakturor, svarar på frågor och ser till att dina varor kommer fram.

Thomas

Thomas Engwall

Produktion

Thomas är en av våra trotjänare och är en värmländsk multikonstnär. Han inte är rädd för att hugga i och han förgyller sina kollegor med glad och ljudlig skön(?)sång.

Ulf

Ulf Nymberg

Företagsledning, Försäljning

Ulf arbetar idag framförallt med försäljning och teknisk support. Han är en av delägarna och har varit i företaget sedan 1992 när han köpte det tillsammans med sin fru Birgitta. I ”bruksbranschen” har han varit sedan 1973 när han började sin bana på torrbruksfabriken inom dåvarande HH-Betong och sedermera Stråbruken i Kvidinge.

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba hos oss så kan du skicka in en spontanansökan som vi kan använda vid framtida rekryteringar. Skicka in ditt CV samt några rader om dig själv till ansokan@malarkalk.se - skriv "Spontanansökan" i ämnesraden. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare, du kan när som helst begära tillbaka din ansökan.