Medarbetare

Anders

Anders Brunfors

Marknadsansvarig & Försäljning

Ansvarar för vår marknadsföring. Blandar produktion av hemsida och marknadsmaterial med rådgivning och försäljning i region syd. Anders har tidigare arbetat med försäljning av lättbetong och tegel.

Karin

Karin Hjält

Ekonomi

Karin är vår ekonomiansvarige och har hand om vår bokföring, reskontra och inte minst – Karin ser dessutom till att vi får vår lön i tid.

Thomas

Thomas Engwall

Produktion

Thomas är en av våra trotjänare och är en värmländsk multikonstnär. Förutom att han jobbar som arbetande försteman och fördelar arbetet med sina kollegor i vår produktion, så förgyller han sina kollegor med glad och ljudlig skön(?)sång.

Sandra

Sandra Cardeni

Försäljning & Ordermottagning

Den pigga rösten med Stockholmsdialekt som möter dig i andra änden av luren tillhör Sandra. Hon tar emot order, svarar på frågor och ser till att dina varor kommer fram.

Viktor

Viktor Holt-Busk

Försäljning

Viktor är i grunden utbildad murare, en styrka som vi självklart tänker dra nytta av, och kommer att arbeta med rådgivning och försäljning, främst i västra Sverige.

Mikael

Mikael Johansson

Produktion

Micke började som extrapersonal under våren 2015 men blev en del av vårt ordinarie gäng sommaren 2016. Han är en av få som kommit in och direkt visat ett färgseende som matchar de flestas här på firman.

Agneta

Agneta Noresson Rosenkvist

Försäljning & Ordermottagning

En av de glada rösterna som möter dig i andra änden av luren tillhör Agneta. Hon tar emot order, skickar fakturor, svarar på frågor och ser till att dina varor kommer fram.

Ulf

Ulf Nymberg

Företagsledning, Försäljning

Ulf arbetar idag framförallt med försäljning och teknisk support. Han är en av delägarna och har varit i företaget sedan 1992 när han köpte det tillsammans med sin fru Birgitta. I ”bruksbranschen” har han varit sedan 1973 när han började sin bana på torrbruksfabriken inom dåvarande HH-Betong och sedermera Stråbruken i Kvidinge.

Birgitta

Birgitta Nymberg

Företagsledning, Administration

Har arbetat i, och varit delägare av, företaget sedan 1992 och jobbar tillsammans med Karin med vår ekonomi. Vill ha ordning och reda och är nog den noggrannaste av oss alla.

Oscar

Oscar Nymberg

Företagsledning, Försäljning

Företagets VD och försäljningschef, är en av delägarna och började sin bana inom företaget redan 2002. Från sommarjobbet i fabriken har han arbetat sig igenom alla de olika momenten ”från ax till limpa” och har idag stor nytta av den breda erfarenheten från fabriken.

Daniel

Daniel Nymberg

Företagsledning, Försäljning

Daniel började som kontorsanställd på Målarkalk år 2002 och har sedan dess varit igenom de flesta arbetsuppgifterna inom kontor och försäljning. Idag är han en av delägarna i företaget och arbetar framförallt med tekniska frågor, föreläsningar och kursverksamhet.

Eddi

Eddi Petersson

Försäljning

Eddi är ansvarig för våra färger och kulörer och är stationerad i Stockholm. Han är Certifierad Färgsättare vid NCS Colour Academy och är den som ser till att att våra färger möter marknadens krav, både när det gäller kulör och kvalitet. Han klev in hos oss under sommaren 2015 men började i branschen 1997 och har arbetat med produktion och försäljning av puts och färg sedan dess.

Jonatan

Jonatan Smith

Färgbrytning & färgproduktion

Har ett brinnande intresse för färg och är Diplomerad Färgrådgivare vid NCS Colour Academy. Jonatan arbetar med infärgningen av prover på vårt färglabb i Stockholm.

Richard

Richard Sundström

Färgbrytning & färgproduktion

Richard Sundström kommer närmst från återförsäljarledet och har under många år arbetat med färgbrytning och färgproduktion. Arbetar på vårt färglabb i Stockholm tillsammans med Eddi och Jonatan.

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba hos oss så kan du skicka in en spontanansökan som vi kan använda vid framtida rekryteringar. Skicka in ditt CV samt några rader om dig själv till ansokan@malarkalk.se - skriv "Spontanansökan" i ämnesraden. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare, du kan när som helst begära tillbaka din ansökan.